
ÖZEL ZAMANLARA
ÖZEL MEKANLAR
Batıayaz Kebapçısı
Batıayaz Kebapçısı, Antakya yemek kültürünün bir parçası, geleneğinin bir yansıması... Usulünce dinlendirilmiş ve özenle seçilmiş etler, yöresel baharatlar kullanılarak ve terbiye edilerek pişirilir. Yine yöresel maydanozun, sarımsağın ve biberlerin o iştah açıcı aromaları, lezzetleri zenginleştirmektedir. Etler, bıçak kıyması satırıyla hazırlandığı için, içinde sinir kalmaz, bu nedenle tadı çok daha lezzetli, yemesi çok daha yumuşaktır. Batıayaz Kebapçısı, Geleneksel Antakya Mutfağı kültürünü ve unutulmaz lezzetlerini, özüne bağlı kalarak, İstanbul’a sunuyor olmaktan mutluluk duymaktadır.

NEY ZENDO ESKİ NESİL MEYHANE
Her Şey İstanbul’a, Dostlarla Kurulan Rakı Sofralarına Ve Bizim Eşsiz Fasıl Namelerimize Olan Aşkımız İle Başladı. Çok Sevdik İstanbul’u, Özellikle Kadıköy’ü… Aşk İle Oturan Kadınlardık Rakı Sofrasına. Can Yücel’in Dediği Gibi, Büyük Gülen Ve Nağmeli Seven Afeti Devran Kadınlar…




